Škola Kur’ana Časnog organizovala četvrti po redu tradicionalni turnir u malom fudbalu

Škola Kur’ana Časnog organizovala Islamski kviz znanja za svoje polaznike
April 15, 2019
Škola Kur’ana Časnog organizovala četvrti po redu tradicionalni turnir u odbojci
April 30, 2019

Škola Kur’ana Časnog organizovala četvrti po redu tradicionalni turnir u malom fudbalu

Dana 27.04.2019.godine, Škola Kur’ana Časnog organizovala je u u Hali Pendik četvrti po redu tradicionalni turnir u malom fudbalu za polaznike svoje Škole.

Domaćini na ovom turniri bili su vrijedni upošljenici Škole Kur’ana Časnog iz Novog Pazara, koji su se bratski i od sveg srca potrudili da ugoste veliki broj takmičara i njihovih pratioca, njih 120.
Učešće na ovom turniru uzelo je 13. odjeljena uzrasta od 5 do 8 razreda osnovne škole.

Prvo mjesto na ovom turniru osvojilo je odjeljenje Škole Kur’ana Časnog iz Raduhovaca, drugo mjesto odjeljenje iz Novog Pazara (Centralno odjeljenje) a treće mjesto odjeljenje Škole Kur’ana Časnog iz Sjenica (Sabur džamija).

Predsjednik sudijske komisije bio je prof.Nedžad ef. Čupović, a pehare i medalje za prve tri plasirane ekipe uručili su: sekretar Škole Kur’ana Časnog Džemil Destanović, hfz.Esad Mahmutović, prof. Suad ef. Dacić i prof. Amir ef. Džanko.

U nedelju 28.04.2019.god., Škola Kur’ana Časnog je uz Allahovu dž.š. pomoć organizovala i turnir u odbojci za ženske polaznike svoje Škole.

Molimo Allah dž.š. da obilato nagradi se one koji su na bilo koji način doprinijeli uspješnoj realizaciji ovog turnira. Amin.