Ekskurzija Škole Kur’ana Časnog do Bara i Ulcinja 2017

Ekskurzija Škole Kur’ana Časnog u Prijepolju
May 10, 2017
Ramazanski ftari polaznika Škole Kur’ana Časnog
June 17, 2017

Ekskurzija Škole Kur’ana Časnog do Bara i Ulcinja 2017

U danima od 19 do 21 maja 2017. god., Škola Kur’ana Časnog organozovala je trodnevnu ekskurziju do Crnogorskog primorja, posjetivši dva bisera Jadrana, gradove Bar i Ulcinj. Na ovu ekskurziju krenulo jer preko 200 polaznika Škole Kur’ana Časnog sa 30 pratioca djece, koji su brinuli o njihovom zdravlju i bezbjednosti.

Pored posjete Islamskom centra u Baru i obilaska poznatih kulturno-historijskih znamenitosti ova dva grada, najveće uživanje za polaznike Škole Kur’ana Časnog svakako je bio boravak na Velikoj plaži u Ulcinju.

Uporedo sa svim rekrativnim aktivnostima, Škola Kur’ana Časnog je tokom ove ekskurzije organizovala i niz drugih aktivnosti, propraćenih sa programom učenja Kur’ana, ilahija, zajedničkog klanjanja namaza, kao i različitih nasihata odgojnog – obrazovnog karaktera.

Zahvaljujući Uzvišenom Allahu dž.š na prvom mjestu, a zatim nesebičnom trudu vrijednih upošljenika Škole, predvodjenih direktorom Škole Kur’ana Časnog, hafizom Irfanom ef. Malićem i sa ove ekskurzije djeca su se svojim kućama vratila zdrava, srećna i zadovoljna, noseći sa sobom puno lijepih utisaka.

Molimo Allah dž.š.da svakim dobrom nagradi sve one koji su na bilo koji način doprinijeli da se ova prelijepa ekskurzija uspješno realizuje. Amin.

Škola Kur’ana Časnog.